Bank & Finans och DCM

Cirio erbjuder rådgivning avseende både transaktioner och frågeställningar inom hela Bank & Finans och Debt Capital Markets (DCM)-området. Bland våra klienter finns svenska och internationella banker, private equity- och skuldfonder, investerare inom infrastruktur och förnybar energi, samt investmentbanker.

 

Mångsidig rådgivning

Vår arbetsgrupp för Bank- & Finans och DCM bistår i samband med förvärvsfinansieringar, fastighetsfinansieringar, asset backed-finansieringar och DCM-transaktioner. Rådgivningen avser både strukturering och dokumentation av transaktioner såväl som rådgivning inom enskilda frågor inom dessa områden. Dessutom ger vi regelbundet råd i obeståndsfrågor, omförhandlingar och omstruktureringar i problemkrediter. Vi agerar rådgivare i både svenska och internationella transaktioner och frågor för både svenska och utländska klienter. 

 

Värdeskapande samarbeten

Vi samarbetar nära våra andra verksamhetsgrupper samt har långvariga relationer med andra rådgivare och ledande utländska advokatbyråer. Det gör det möjligt för oss att erbjuda integrerade team som ger värdeskapande råd till våra klienter inom de mest komplexa och utmanande transaktionerna i aktuella jurisdiktioner. 

Kontakt

Relaterade nyheter

Testimonials

Från partners och Chambers and Legal 500: