Advokatbyrån för en ny tid

 

Ursprungligen grundades byrån 1918 och namnet Cirio antogs hundra år senare ur en önskan om att ta en mer aktiv roll i en ny och utmanande tid. En tid där globalisering och omvälvande teknologier skapar stora affärsmöjligheter men också komplexa frågor att besvara.

 

Hållbarhet, energiomställning, artificiell intelligens och andra tekniker leder till förändringar i en omfattning och med en hastighet som vi aldrig tidigare sett. Detta skapar utmaningar och möjligheter såväl nationellt som globalt. Samhället och ekonomin omformas i grunden. Affärsmodeller stöps om och kräver nya arbetssätt i varje bransch.

 

Affärsjuridik med briljans och omtanke

Förändringarna kräver den nya tidens advokatbyrå. En advokatbyrå som är en långsiktig och hållbar strategisk partner till såväl klienter som medarbetare. Baserat på moderna värderingar och arbetssätt kombinerar vi briljans i rådgivningen med omtanke om individen.

Vi är cirka 130 medarbetare och finns i Stockholm.

 

Vi har fokus på affären i den moderna ekonomin.

Vi förverkligar möjligheter

Genom affärsjuridiken förverkligar vi möjligheter för våra klienter. Vår spetskompetens omfattar fyra expertområden:

  • Transaktionsjuridik
  • Operativ juridik
  • Speciella situationer
  • Innovation i partnerskap

 

Vi bidrar till en positiv framtid

Vi ser tekniska framsteg som positiva för mänskligheten. Därför har vi särskilt fokus på branscher som:

  • Energi och infrastruktur
  • Digitalisering och teknologi
  • Life science och hälsovård
  • Fastigheter 

Vi samarbetar sömlöst över våra expert- och branschområden för att utveckla givande affärsrelationer. Vi strävar efter att ständigt fördjupa vår kunskap inom affärer, våra fokusbranscher och juridiken.

Vi ser till individen och verkar för en hållbar utveckling.

Vi inspireras, visar uppskattning och skapar gemenskap

Där människor växer, växer även affärer och samarbeten. Därför ser vi att alla individer behöver inspiration, uppskattning och gemenskap i alla delar av livet. Det gäller såväl våra klienter som våra medarbetare. Var och en av oss har särskilda kompetenser och egenskaper som ger liv och energi till samarbetet. Som experter inom juridik med djup kompetens inom våra klienters verksamheter bygger vi långsiktiga, hållbara och lönsamma affärsrelationer.

Vi tar hållbarhet på allvar

Vårt hållbarhetsarbete sträcker sig längre än till oss själva, våra klienter och affärerna. Vi menar allvar med att bidra till en mer jämställd, rättvis och miljömässigt hållbar värld. Vi har högt satta mål som vi redovisar öppet och vi bidrar till samhället, bland annat genom samarbete med organisationer som Fryshuset, Forum för Dataskydd och Styrelseakademin. Vi engagerar oss också i branschorganisationer och i samhällsdebatten.

Relaterade nyheter