Event 20.09.30

Vart är den svenska ekonomin på väg? Cirio bjuder in till seminarium den 14 oktober kl. 8.30

Cirio bjuder in till ett högaktuellt seminarium om vart den svenska ekonomin är på väg, inte bara i kölvattnet av covid-19 utan också i ljuset av de två genomgripande samhällstransformationerna – den digitala och den gröna.

Tillsammans med våra gästtalare tar vi tempen på den svenska ekonomin och belyser vilka utmaningar och möjligheter styrelser och ledningar ser idag för våra svenska företag. Vi kommer även att beröra hur makroekonomiska faktorer påverkar börsutvecklingen och investeringsklimatet samt hur konsekvenserna av covid-19, den digitala- och den gröna transformationen, ställer krav på nya affärsmodeller, ledarskap, förändringsarbete och företagskultur. Hur bör svenska företag tänka i sitt digitala omställningsarbete och vad kommer den gröna omstarten att innebära?

Vi inleder seminariet med ett anförande av Martin Flodén, vice riksbankchef, Sveriges Riksbank. Därefter följer en paneldebatt med alla våra inbjudna gästtalare:

  • Martin Flodén, vice riksbankschef, Sveriges Riksbank
  • Ann-Louise Lökholm Klasson, VD för Sweco Sverige
  • Joel Hellermark, VD för Sana Labs och utsedd AI-specialist av Sveriges regering
  • Kerstin Hessius, VD för AP3 (Tredje AP-fonden)
  • Ulf Hedlundh, VD för Svolder

Vi hoppas att seminariet kommer att rusta er med värdefulla kunskaper och inspiration för att möta de utmaningar vi ser i dagens Sverige.

Du anmäler dig via denna länk. Webbinariet startar 8.30 och håller på till ca 10.30.

Diskussionerna kommer att ledas av Annika Andersson, partner och Head of Capital Markets och publik M&A, Lars-Henrik Andersson, partner, Bank & Finans och styrelseordförande i Cirio och Maria Arnoldsson, partner, Capital Markets och publik M&A.

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.