Konkurs 24.01.04

Teknikmagasinet SWE AB i konkurs

Teknikmagasinet SWE AB, 559236-2833 (“Teknikmagasinet”) försattes i konkurs den 4 januari 2024, varvid advokat Karl Björlin utsågs till konkursförvaltare.

Teknikmagasinet har sedan 1989 varit en av Sveriges största återförsäljare av teknik med ett brett sortiment inom hemelektronik, mobiltillbehör, högtalare, gamingtillbehör etc.

Fortsatt drift

Konkursboet har beslutat att driva verksamheten vidare och kommer därför att öppna butikerna för konkursutförsäljning från och med den 8 januari 2024. Alla butiker öppnar den 8 januari 2024 med samma öppettider som tidigare gällt (vilket dock kan komma att ändras med kort varsel). För närmare information, klicka här för lista över butiker och öppettider. Onlinehandel via hemsidan kommer inte att öppnas upp under utförsäljningen. Utförsäljningen kommer som längst att pågå till och med den 4 februari 2024.

Vänligen observera att alla betalningar i butik som sker under konkursutförsäljningen, både med kort och via Swish, sker direkt till konkursboets klientmedelskonto hos Cirio Advokatbyrå AB. Mottagare för betalningen är således Cirio Advokatbyrå och betalningstransaktionen kan benämnas Cirio Advokatbyrå på kontoutdrag.

Köpvillkor för konkursboets konkursutförsäljning finns här.

Generell kundinformation, frågor och svar (FAQ) finns här.

(In English here.)

Fordringsanmälningar

För fordringsanmälan för leverantörer, kunder etc, vänligen fyll i formuläret på följande länk.

Är du anställd?

Du hittar mer information via inloggning på www.garantiportal.se.

______

För mer information, vänligen kontakta teknikmagasinet@cirio.se eller följande personer.

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.