Ai Scanner till hemsidan
Event 24.04.30

Skapa förutsättningar för hållbar AI över tid tillsammans med Cirio Advokatbyrå och It-företaget Asurgent

Tillsammans med Asurgent har vi lanserat en modell – AI Readiness Scanner. Ett verktyg som granskar AI-relaterade aspekter såsom strategi, styrning, processer, juridik, etik, teknik, säkerhet, uppföljning och kontinuerliga förbättringar.

Med stöd av vår modell hjälper vi dig att praktiskt, strukturerat och proaktivt fånga de juridiska, tekniska och andra AI-relaterade aspekterna er organisation behöver hantera inför er AI-resa. Syftet är att ni, genom att använda vår modell för att skapa och främja hållbar AI över tid, lägger grunden för att er organisation ska lyckas med sina AI-ambitioner.

Vår modell ger värdefulla insikter om er organisations nuvarande position jämfört med era AI-ambitioner och målsättningar. Beslutsunderlaget inkluderar viktiga insikter om organisationens aktuella nuläge samt våra rekommendationer för nästa steg i verksamhetens framtida ambitioner.

Modellen riktar sig främst till beslutsfattare och andra intressenter i ledande positioner med påverkan på er organisations AI-strategi.

För mer information är du välkommen att kontakta någon av oss:

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.