Event 24.03.25

Cirio Transaction Week för fjärde året i rad

Den 22–26 april 2024 genomför vi Cirio Transaction Week för fjärde året i rad. Veckan innehåller som vanligt fem seminarier under fem dagar och vi är glada att kunna bjuda in våra klienter och andra intressenter till ett event där vi samlar ledande experter, beslutsfattare, företagsledare och rådgivare för att diskutera frågor som rör transaktionsmarknaden. I år har vi många namnkunniga personer på plats, däribland Oliver Hart, Ekonomipristagare och professor i nationalekonomi, Magnus Hjort, GD på Myndigheten för psykologiskt försvar, Albin Kainelainen, GD Konjunkturinstitutet, Jan Larsson, VD Business Sweden, Sasja Beslik, expert på etiska och hållbara investeringar och Katrine Kielos-Marçal, ekonomijournalist.

Under veckan delar våra inbjudna experter med sig av insikter och perspektiv som ger dig som deltar kunskap om olika frågor och insikt om hur dessa påverkar dig som är aktör på transaktionsmarknaden och hjälper dig att fatta kloka beslut.

Vi hoppas att så många som möjligt passar på att fördjupa sina kunskaper genom att delta på Transaction Weeks seminarier.

Samtliga seminarier går att se både på plats och digitalt via en livesändning.

Läs mer och anmäl er här.

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.