Press 24.05.06

Cirio medlemmar i Diversity Charter Sweden

Vi är glada att vi numera är medlemmar i Diversity Charter Sweden, ett nätverk inom mångfalds- och inkluderingsfrågor som funnits sedan 2004 och i Sverige sedan 2010. Idag finns Diversity Charter i 26 EU-länder.

Jämställdhet, mångfald och inkludering är ett av Cirios prioriterade hållbarhetsområden. Våra medarbetare och deras kompetens är vår viktigaste tillgång. Det är genom medarbetarna som vi på Cirio dagligen kan erbjuda affärsjuridik med briljans och omtanke till våra klienter. Frågan är viktig i sig eftersom Cirio strävar efter att vara ett företag med hög etisk standard. Frågan är också viktig eftersom vi vill kunna rekrytera, utveckla och behålla medarbetare, vilket är avgörande för vår fortsatta framgång och då det är av central betydelse hela marknadens kompetensutbud kan tas till vara.

På Cirio arbetar vi metodiskt och långsiktigt med jämställdhet och inkludering men vi har, precis som många andra i advokatbranschen, mycket arbete kvar att göra när det gäller jämställdhet och ännu mer när det gäller mångfald i övrigt.

Ett medlemskap i Diversity Charter Sweden är ett steg på vägen för att lära oss mer om hur vi kan arbeta med dessa viktiga frågor. Vi ser fram emot att inspireras av andra organisationer och branschers framsteg och engagemang och skaffa oss nya insikter och vara med och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.