Press  

Cirio lanserar idag Affärsjuridikpodden

2020.09.09

Cirio lanserar Affärsjuridikpodden – om spelreglerna för bra affärer i den fjärde industriella revolutionen


Samhället befinner sig i en teknisk revolution som innebär en stor omvandling av hela samhället och ekonomin. Branscher förändras i grunden och nya affärsmodeller växer fram. Affärsjuridikpodden tar avstamp i de utmaningar som organisationer och företag ställs inför idag.

Med Affärsjuridikpodden vill Cirio hjälpa marknadens aktörer göra bättre affärer genom att redogöra för och resonera kring spelreglerna på marknaden – såsom lagar, regler, normer och kulturer. Syftet är att de som lyssnar, tack vare en ökad förståelse för dessa spelregler, ska bli bättre på att göra affärer.

”Vi tyckte att det saknades en podd av det här slaget på marknaden”, säger David Frydlinger, managing partner på Cirio. ”Det finns nog de som uppfattar affärsjuridik som något som enbart jurister sysslar med. Men det är en missuppfattning – affärsjuridiken är inget annat än spelreglerna för hur affärer görs och har en avgörande betydelse för om affärer blir framgångsrika eller inte. Vi riktar oss därför brett till alla som vill bli bättre på att göra bra affärer – med fokus på både nya och gamla spelregler.”

I Affärsjuridikpodden kommer Cirios egna jurister att delge sina kunskaper och insikter. Podcasten kommer att hantera en stor bredd av ämnen, såsom transaktioner, spelregler kring den operativa affärsverksamheten, tvister och konkurser. Likaså kommer affärsjuristens roll att lyftas. I flera avsnitt kommer även inbjudna gäster att delta. De första avsnitten lanseras idag onsdag den 9 september och du kommer hitta podden där andra poddar finns, exempelvis på Spotify.

För mer information vänligen kontakta:

Share
David Frydlinger
Managing Partner
email hidden; JavaScript is required
+46 76 617 09 85
Share


Expertise