Cirio 22.01.31

Cirio flyttar in i Vildmannen 7 på Biblioteksgatan

Stockholm, Sverige – Den digitala transformationen, klimatmedvetenhet och inte minst pandemin har gjort att också advokatbyråernas arbetssätt samt behov och användning av kontorslokaler har förändrats. För Cirio är flytten till Vildmannen en del i en större resa mot förnyelse och vidareutveckling av såväl den egna byrån som affärsjuridiken i stort.

Cirio har tecknat avtal med fastighetsägaren Hufvudstaden för de nya lokalerna i fastigheten Vildmannen 7, belägen i korsningen Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan i Stockholm. Tillträdet kommer att ske under 2023 när återuppbyggnaden och moderniseringen av den anrika fastigheten är klar efter den stora branden hösten 2017.

Vi behöver en ny kostym och Vildmannen 7 är det objekt vi har letat efter. Det fyller vårt behov av modernitet och sociala ytor på alla sätt och sätter också, precis som vi, ribban högt vad gäller hållbarhet. Det är en fascinerande byggnad med spännande historia i bästa tänkbara läge och det känns fantastiskt roligt att fortsatta vår resa och skapa ett nytt kontor tillsammans med Hufvudstaden, säger David Frydlinger, Managing Partner på Cirio.

Magnus Johansson på Oakleaf Consulting har agerat rådgivare till Cirio i förhandlingsprocessen runt det nya hyresavtalet.

Vi är väldigt tacksamma för stödet vi fått från Oakleaf Consulting i förhandlingsprocessen. Det har känts tryggt och professionellt från start till mål, säger David Frydlinger.

Vildmannen 7 är en av Stockholms mest prestigefyllda fastigheter och bär på en rik historia och ett högt kulturvärde. År 2017 utbröt en stor brand som totalförstörde fastigheten, men lyckligtvis kunde den 120 år gamla stenfasaden bevaras. När fastighetsägaren Hufvudstaden nu återuppbygger Vildmannen 7 tar de stor hänsyn till den ursprungliga arkitekturen, men adderar en modern funktionalitet och fokuserar på hållbarhet.

Med 2 200 kvadratmeter kommer Cirio att nyttja alla kontorsplan från våning två till fem mot Biblioteksgatan. De nya lokalerna i Vildmannen 7 kommer att vara färdiga för inflyttning tidigast i mitten av 2023.

Det känns mycket roligt att kunna välkomna Cirio som vår första hyresgäst till nya Vildmannen 7. Det är en verklig milstolpe att åter kunna fylla fastigheten med liv och människor igen. Fastigheten är helt unik och bidrar starkt till den härliga känslan i Bibliotekstan. Nu ser vi fram emot att tillsammans med Cirio anpassa lokalerna för deras verksamhet, säger Anders Nygren, vd Hufvudstaden.

För mer information, vänligen kontakta:

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.