bild till hemsida
Event 24.10.16

Cirio Digital Forum 2024

Cybersäkerhetsfrågorna du behöver ha på agendan

Antalet cyberattacker har de senaste åren ökat kraftigt och svenska företag utsätts dagligen för tusentals attacker och intrångsförsök. Vad som nyss ansågs säkert är inte nödvändigtvis säkert nu. Hur hanterar du hotbilden från organiserad och avancerad cyberbrottslighet? Vad händer om du förlorar all din data? Ska man förhandla med terrorister?

För fjärde året i rad bjuder vi in till Cirio Digital Forum. På årets event diskuterar vi med branschledande experter om hur svenska bolag kan och bör arbeta proaktivt med cybersäkerhet och hur man ska agera när allt blir svart.

Våra inbjudna gästtalare delar med sig av sin expertis om riskerna och möjligheterna i förhållande till ett förändrat digitalt klimat med ökad hotbild som faktum, men även insikterna om försprånget för de bolag som lyckas väl med sitt cybersäkerhetsarbete och vem du ska ringa när det som inte fick hända har hänt.

Har du, eller borde du ha, cybersäkerhet på agendan – anmäl dig till årets upplaga av Cirio Digital Forum. Läs mer om programmet och anmäl dig här. 

Det finns fortfarande ett antal platser kvar. Välkommen!

Kontakt

Team

bild till hemsida

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.