Event  

Webbinarium 9 december 12.00 - 13.00 "Styrelsens ansvar" - Cirio i panelen på medlemslunch hos Styrelseakademien

2020.12.03

Han vann processen men förlorade nio år av sitt liv

På denna medlemslunch kan ni lyssna till talare Jan Paju med Annika Andersson, Rolf Dotevall och Göran Bergeling i panelen. Ämne: Styrelsens ansvar.

Sommaren 2008 blev Jan Paju vd och styrelsemedlem för det på den tiden mycket framgångsrika uppstickarbolaget Apsis Liv. Ett år senare, i maj 2009, hade bolaget plundrats av internationella bedragare och han utsattes för det som bäst kan beskrivas som en juridisk och personlig seriekrock. Idag har han fått juridisk, men inte ekonomisk, upprättelse.

Under den här medlemslunchen delar Jan Paju med sig av sina personliga erfarenheter kring hur han tog sig igenom krisen.

Tillsammans med vår kunniga panel diskuterar vi sedan vidare det enorma ansvar som kommer med styrelsearbetet. Vad bör man tänka på? Hur är ansvarsregleringen för skadeståndsansvar? Vilka affärsbeslut kan en ledamot ta utan att riskera skadeståndsansvar?

Talare Jan Paju

Panel

Plats: Digitalt via Zoom

När: 9 december kl. 12.00 - 13.00

För dig som redan är medlem, anmäl dig här!

Är du inte medlem än, men vill också lyssna ? Fyll i formuläret i länken ovan och kryssa i rutan för att bli medlem eller ta kontakt med Anneli Ehrling på Styrelseakademien, email hidden; JavaScript is required, 08-400 250 10.


Varmt välkommen önskar Cirio, partner till Styrelseakademin sen lång tid tillbaka!

För mer information, vänligen kontakta vår partner:

Share
Annika Andersson
Partner
email hidden; JavaScript is required
+46 76 617 09 29
Share


Expertise