Webinar

Det skarpa säkerhetsläget och transaktionsmarknaden

2022.05.04

Transaction Week 2022 startade med en otroligt namnkunnig och vass paneldiskussion på allra högsta nivå, där flera viktiga sektorer och perspektiv fanns representerade.

I ett världsläge där vi precis nyss har tagit oss igenom en global pandemi och ett nytt europeiskt storkrig har startat, är utvecklingen svårare än någonsin att förutse och att navigera transaktionsmarknaden är utmanande även för de mest initierade.

Under paneldiskussionen delade Svenskt Näringslivs Johan Sjöberg med sig av sina försvars- och säkerhetspolitiska insikter, Menigos Jonas Köhler gav oss livsmedelsbranschens försörjningsperspektiv och Rambolls Anna Essehag stod för det alltid närvarande hållbarhetsperspektivet. Energimyndighetens Robert Andrén diskuterade den strategiskt avgörande energisektorns enorma betydelse, Northvolts Peter Carlsson bidrog med tillverkningsindustrins och energisektorns synsätt, medan Dagens Industris Henrik Mitelman kompletterade bilden med det bredare näringslivsperspektivet på utvecklingen. Panelen introducerades av Annika Andersson och modererades av Lars-Henrik Andersson, båda från Cirio.

Share
Annika Andersson
Partner
email hidden; JavaScript is required
+46 76 617 09 29
Lars-Henrik Andersson
Partner
email hidden; JavaScript is required
+46 76 617 08 22
Share


Expertise