Event 21.07.09

Save the date för Cirio Digital Forum 16 september

Välkommen till Cirio Digital Forum som går av stapeln på förmiddagen den 16 september.

Den digitala transformationen går allt snabbare och de tekniska, kommersiella och legala förutsättningarna för att bedriva affärer förändras i grunden, inom alla branscher.

Under Cirio Digital Forum samlar vi några av de främsta experterna inom digitalisering och tech. I fyra paneldiskussioner under en förmiddag diskuterar vi kommersiella möjligheter och risker som följer med utvecklingen av nya teknologier och affärsmodeller, samt hur den juridiska infrastrukturen banar väg eller skapar hinder:

Trendspaning kring digital transformation av olika branscher

Deep tech – AI och andra teknologier med potential att förändra världen

Sharenting – Barns integritet på nätet när vuxna delar bilder och annan information om barn

Möjligheter och utmaningar i den nya plattformsekonomin

Ett urval av inbjudna talare:

Rebecka Löthman Rydå, Investment Director, Industrifonden

Rebeckas investeringsintressen sträcker sig från transformativa affärsmodeller till deep tech och maskininlärning. Innan hon kom till Industrifonden tjänstgjorde hon som investeringsansvarig inom Zenith Group, en venturekapitalfond med fokus på teknikinvesteringar i portföljbolag såsom Truecaller, Leeroy och Zound Industries.

Hans Werner, CEO på Radar Ecosystem Specialists.

Radars faktabaserade insikter bygger på lokal fakta kombinerad med globala samarbeten. Genom tusentals datapunkter i ekosystemet samt genom närhet och kunskap om den lokala marknaden levererar de värdeskapande insikter till beslutsfattare inom IT-sektorn.

Stefan Larsson, Universitetslektor

Stefan är både jurist och lektor samt docent i teknik och social förändring vid institutionen för teknik och samhälle vid Lunds Tekniska Högskola, Lunds universitet.

Maria Dufva, kriminolog och författare

Jonas Söderlund som jobbat med barn och unga inom ramen för socialt arbete sedan lång tid, varav dom senaste fyra åren som kurator på Bris stödverksamhet för barn och unga.

Dessutom har vi bjudit in en representant från Prinsparets Stiftelse som bl a kommer att tala om barns vardag på internet.

Välkommen att ta del av ledande experters insikter inom dessa framtidsfrågor!

 

Datum: 16 september 2021

Tid: 08.30 – 12.30 (du kan ansluta till valfri programpunkt under förmiddagen)

Plats: Zoom

Eventet är kostnadsfritt.

Anmäl dig redan idag!

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.