Event 23.04.20

På måndag startar Cirio Transaction Week 2023

För tredje året i rad arrangerar Cirio Advokatbyrå mötesplatsen Cirio Transaction Week. Den 24–28 april samlas experter och rådgivare varje morgon för att diskutera och analysera omvärldsläget och hur det påverkar trender, möjligheter och utmaningar inom företagstransaktioner och kapitalanskaffningar.

Första dagen tar ett holistiskt grepp på omvärlden med anföranden från ÖB Micael Bydén och Konjunkturinstitutets GD Albin Kainelainen om säkerhetsläget, inflationen och investeringsklimatet. Resterande dagar går på djupet i några av transaktionsområdets viktigaste frågor via fyra olika livesändningar.

– 2023 ser ut att bli ett år med många utmaningar. Säkerhetsläget, den höga inflationen, de stigande räntorna och sjunkande företagsvärderingar är några av anledningarna till ett svalare investeringsklimat. Vi är jätteglada över att vi till årets Cirio Transaction Week har säkrat så många viktiga och intressanta röster i paneldiskussionerna. Deras olika perspektiv och insikter kommer att tillföra mycket för alla som verkar inom transaktions- och kapitalanskaffningsområdet, säger Annika Andersson, ansvarig för Cirios kapitalmarknadsgrupp.

En vecka om året samlar Cirio Transaction Week näringslivets främsta namn som delar och utbyter perspektiv. Fokus ligger i år på ett svagt investeringsklimat med fortsatt hög inflation, lägre värderingar och risken för ett försämrat handelsklimat mellan EU och USA – men även möjligheter, som Sveriges ordförandeskap i EU.

Utöver ÖB Micael Bydén och Konjunkturinstitutets GD Albin Kainelainen består paneldeltagarna på Cirio Transaction Week 2023 bland annat av Svenskt Näringslivs chef för hållbarhet och infrastruktur Marie Trogstam och Saab:s CSO Christian Hedelin. För detaljerade beskrivningar av livesändningarnas innehåll och lista på paneldeltagare.

Cirio Transaction Week består alltid av fem livesändningar, en varje morgon under veckan. Livesändningarna består av paneldebatter och föredrag som erbjuder olika röster, perspektiv och insikter.

Anmälan och praktisk information:

Datum: måndag 24 april – fredag 28 april 2023.

Tid: Livesändningarna startar klockan 08.30 varje dag, med undantag för hybridevenemanget måndag 24 april, som startar 09.30.

Plats: Digitalt, samt på plats fysiskt för föranmälda måndag 24 april på Helio GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm.

Anmälan krävs för att delta och kan göras från och med nu och under hela Transaction Week. Deltagare kan delta på ett eller flera av Transaction Weeks fem livesändningar beroende på sina aktuella behov, utmaningar och prioriteringar.

 

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.