Cirio 20.09.22

Cirio blir första advokatbyrån i Power Circles partnerkrets

Cirio blir första advokatbyrån i Power Circles partnerkrets.

Power Circle är elkraftbranschens intresseorganisation, en sammanslutning för framtidsfrågor. De driver framtidsorienterade projekt med fokus på smart elektrifiering för att ta fram ny kunskap till samhället. Power Circle har ett spännande nätverk med partners från bl a akademi, energibolag och teknikbolag och branschorganisationer där Cirio numera ingår.

Power Circle samlar ett nätverk med partners som på olika sätt är nyfikna på elektrifiering och framtidens elsystem. De sprider information, utbildar och påverkar beslutsfattare, skapar ny kunskap och utforskar relevanta framtidsfrågor för att möjliggöra en hållbar samhällsutveckling.

Som en partner till Power Circle medverkar Cirio genom dialoger och idéer till att öka samverkan och skapa synergier. Tillsammans med Power Circle och deras nätverk vill vi ta nya innovativa steg mot framtidens elsystem.

– Som första advokatbyrån i Power Circle-kretsen vill vi bidra med juridisk spetskompetens i omställningen till ett fossilfritt samhälle, säger Jörgen Möller, Cirios partner och Head of Energy.

– För att få till energiomställningen i samhället är det viktigt att arbeta över olika kompetensområden och föra samman olika discipliner. Därför känns det jätteroligt att få välkomna Cirio in i Power Circles partnerkrets, säger Johanna Lakso, vd på Power Circle.

Läs mer om Power Circle här.

För mer information, ta kontakt med:

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.