Press 24.03.21

Cirio förstärker sin energi- och infrastrukturgrupp med Cecilia Rossing som Senior Counsel

Cirios strategiska beslut att fokusera på energi och infrastruktur som ett kärnområde har varit framgångsrikt och resulterat i en stadig tillströmning av stora och högprofilerade klienter och uppdrag under de senaste åren. Att ha ett stort team av advokater som ägnar sin tid åt energisektorn och övergången till förnybar energi har varit avgörande för den lyckade satsningen.

Som ett resultat av den växande efterfrågan på energirelaterade juridiska tjänster har Cirio rekryterat Cecilia Rossing som senior counsel.

Detta är i linje med vår strategi att fortsätta byråns expansion i allmänhet och energipraktiken i synnerhet. ”Jag är glad och stolt över att meddela utökningen och förstärkningen av vårt energiteam med Cecilia, som ytterligare kommer att stärka vårt erbjudande inom energisektorn,” säger Jörgen Möller, ansvarig för Cirios energigrupp.

Cecilia kommer från en roll som Director och Head of Sustainable Business på en annan advokatbyrå. Cecilia har betydande erfarenhet inom energiprojekt och kommersiella avtal inom energiområdet, liksom från arbete med regulatoriska frågor inom olika branscher.

För mer information, vänligen kontakta:

Kontakt

Relaterade nyheter

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.