Event April 21, 2022

Nu startar Cirio Transaction Week 2022

Den 25–29 april arrangerar advokatbyrån Cirio för andra året i rad mötesplatsen Cirio Transaction Week. Under en hel vecka samlas experter och rådgivare i olika webbinarier för att diskutera och analysera nuläge, utmaningar och trender på marknaderna för företagstransaktioner och kapitalanskaffningar.

– Det spända världssäkerhetsläget, post-pandemi, klimatkris och digitalisering är bara några av de omvärldshändelser som gör det svårare än någonsin att navigera på transaktionsmarknaden. Genom att samla experter inom olika områden under en vecka vill vi ge alla som verkar inom transaktions- och kapitalanskaffningsområdet en möjlighet till ökad kunskap genom fler perspektiv,
säger Lars-Henrik Andersson, partner och expert inom bank & finans, insolvens och rekonstruktioner på Cirio.

Årets upplaga av Cirio Transaction Week kommer bland annat att belysa hur aktuella samhällsutmaningar och omvärldssituation – inte minst det försämrade säkerhetsläget till följd av kriget i Ukraina – påverkar företag och transaktionsmarknaden. Andra ämnen är regelverket kring hållbar finansiering, den nya lagen om företagsrekonstruktion, cybersäkerhet samt teknologiska och teknoregulatoriska trender och förvärvsstrategier för styrelseledamöter.

Bland de paneldeltagare som kommer att medverka på Cirio Transaction Week 2022 finns Robert Andrén, generaldirektör för Energimyndigheten, Peter Carlsson, vd och styrelseledamot på Northvolt, Petter Weiderholm, Global Head of IT Strategy på EQT och Filippa Strandänger, Head of Sustainability på Magnolia Bostad.

Anmälan och praktisk information:

Datum: måndag 25 april – fredag 29 april 2022

Tid: Den 25, 26, 27 och 29 april börjar webbinariet kl. 08.30. Den 28 april börjar webbinariet kl 16.00.

Plats: Digitalt via Zoomlänk som fås i samband med registrering. Länken gäller för samtliga webbinarier.

För detaljerade beskrivningar av webbinariernas innehåll och anmälan, besök landningssidan. Anmälan kan göras från och med nu och under hela Transaction Week och är inte bindande.

För mer information kontakta:

Lars-Henrik Andersson, Partner på Cirio och David Frydlinger, Managing Partner på Cirio:

Related news

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.