Event April 26, 2023

Cirio Transaction Week 24 april – 28 april 2023

För tredje året i rad arrangerar Cirio Advokatbyrå mötesplatsen Cirio Transaction Week. Den 24–28 april samlas experter och rådgivare varje morgon för att diskutera och analysera omvärldsläget och hur det påverkar trender, möjligheter och utmaningar inom företagstransaktioner och kapitalanskaffningar.

Länk till livesändningarna hittar du här:

Torsdag 27 april kl. 8.30 – 9.45 Investeringar, samarbeten och möjligheter i den gröna omställningen


Fredag 28 april kl. 8.30 – 9.45 Den nya lagen om företagsrekonstruktioner och skuldmarknaden

2023 ser ut att bli ett år med många utmaningar. Säkerhetsläget, den höga inflationen, de stigande räntorna och sjunkande företagsvärderingar är några av anledningarna till ett svalare investeringsklimat. Vi är jätteglada över att vi till årets Cirio Transaction Week har säkrat så många viktiga och intressanta röster i paneldiskussionerna. Deras olika perspektiv och insikter kommer att tillföra mycket för alla som verkar inom transaktions- och kapitalanskaffningsområdet, säger Annika Andersson, ansvarig för Cirios kapitalmarknadsgrupp.

En vecka om året samlar Cirio Transaction Week näringslivets främsta namn som delar och utbyter perspektiv. Fokus ligger i år på ett svagt investeringsklimat med fortsatt hög inflation, lägre värderingar och risken för ett försämrat handelsklimat mellan EU och USA – men även möjligheter, som Sveriges ordförandeskap i EU.

Utöver ÖB Micael Bydén och Konjunkturinstitutets GD Albin Kainelainen består paneldeltagarna på Cirio Transaction Week 2023 bland annat av Svenskt Näringslivs chef för hållbarhet och infrastruktur Marie Trogstam och Saab:s CSO Christian Hedelin. För detaljerade beskrivningar av livesändningarnas innehåll och lista på paneldeltagare, läs mer här.

Cirio Transaction Week består alltid av fem livesändningar, en varje morgon under veckan. Livesändningarna består av paneldebatter och föredrag som erbjuder olika röster, perspektiv och insikter.

Praktisk information:

Datum: måndag 24 april – fredag 28 april 2023.

Tid: Livesändningarna startar klockan 08.30 varje dag.

Plats: Digitalt via länkar ovan.

Related news

Ursäkta, vi kunde inte hitta några inlägg. Försök med en annan sökning.