Event   Press  

Cirio bjuder in till transaktionsvecka

2021.04.08

Under en fullspäckad vecka samlar Cirio branschens främsta experter för att diskutera och analysera de viktigaste trenderna på marknaderna för transaktioner och kapitalanskaffningar. ”Vi har upplevt att det idag finns ett behov av mer information inom dessa områden”, säger David Frydlinger, Managing Partner på Cirio.

Den 12–16 april arrangerar Cirio fem webbinarier på fem dagar – alla med teman som kopplar an till aktuella händelser inom transaktioner och kapitalanskaffning. Fokus ligger på de möjligheter och utmaningar som nya regelverk, lagar och företagsformer för med sig under 2021.

– Transaktioner och kapitalanskaffning är två omfattande marknader där det just nu sker flera viktiga förändringar. Vi har dock upplevt att flera av dessa händelser har gått under radarn i den svenska debatten. Genom Cirio Transaction Week vill vi erbjuda personer aktiva inom områdena i fråga de bästa möjligheterna för framtiden, säger David Frydlinger.

Under fem frukostwebbinarier kommer Cirios delägare att samtala med inbjudna experter. Övergripande trender, ny lagstiftning för säkerhetskänslig verksamhet, SPAC-noteringar, hållbar finansiering och EU:s fullbordande av kapitalmarknadsunionen är teman som står på agendan.

– Hittills har den respons vi har fått varit ensidigt positiv, vilket är mycket glädjande och tyder på att det idag finns ett ökande intresse för affärsjuridikens roll i den större kontext som stora samhällsförändringar för med sig, säger David Frydlinger.

Läs mer om Cirio Transaction Week här.

För mer information, kontakta:

Share
David Frydlinger
Managing Partner
email hidden; JavaScript is required
+46 76 617 09 85
Share


Expertise